Yenilikçi Eğitimciler Zirvesi

Yenilikçi Eğitimciler Zirvesi

•  25 Kasım 2019 Pazartesi

Tokat’ta en uygun eğitimleri en uygun şekilde ihtiyacı olan bireylerle buluşturmayı hedefleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bir ilke imza atarak, Türkiye’nin en bilindik öğretmenlerini Yenilikçi Eğitimciler Zirvesinde sizlerle bir araya getiriyor.

PROGRAMIN AMACI - Bu etkinlik sizi hem mesleki açıdan donanımlı hale getirecek hem de iş başvurularınızda CV’nizi güçlü gösterecektir. Türkiye'nin önde gelen eğitimcileri ilgi çekici içerikleri, öğretici konuları ve hayat tecrübeleri ile size hem yol gösterecek hem de kendi uzmanlık alanları konusunda bilgi edinmenizi sağlayacaklardır. - 6 Oturumda 6 farklı eğitimciyi dinleyecek, etkinliğin sonunda 6 adet üniversite onaylı sertifika sahibi olacaksınız. CV'inizi güçlendirecek, kariyerinize yatırım yapacaksınız.

SERTİFİKA HAKKINDA - Etkinlik sonunda 6 adet sertifika sahibi olacaksınız. - Sertifikalar kişiye özeldir. - Konuşmacı imzalıdır. - Türkçe olarak verilir. - Katılım gösterildiğine dair belgenizdir.

** 6 PROFESYONEL EĞİTİM 6 SERTİFİKA**

** KONTENJAN SINIRLIDIR**

PROGRAM DETAYLARI

TARİH            : 28 ARALIK 2019 - CUMARTESİ

YER                :  DEDEMAN OTEL - TOKAT

SAAT             : 09.30 - 18:00

ÜCRET:

Normal             : 80TL

Öğrenci            : 60TL

VIP                  : 100TL

Kapıda Ödeme  : 90TL

Detaylı bilgi için;

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü

Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü

Gülbaharhatun Mahallesi, Behzat Bulvarı,  8.Sokak,No:7/B

60100 TOKAT

togusem@gop.edu.tr

Telefon:  (0 356) 212 10 47

ÖdemeBilgileri

TOGÜ Döner Sermaye Hesabı (Ziraat Bankası Tokat Merkez Şubesi)

IBAN: TR49 0001 0026 3735 2156 4451 94

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Gülbaharhatun Mahallesi, Behzat Bulvarı, 8.Sokak, No:7/B 60100 TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2019© Tüm Hakları Saklıdır.