Akademik Çeviri Eğitimi

Akademik Çeviri Eğitimi

•  24 Ekim 2019 Perşembe

Kurs programı 4 hafta sürecek olup, haftada 3 gün 2’şer saatlik olmak üzere toplam 24 ders saatinden oluşmaktadır. Özgün olarak Mühendislik yaklaşımıyla İngilizce’den Türkçe’ye çeviri tekniği geliştirilmiştir. Tekniğin uygulanması mühendislikte karşılaşılan bir matematik probleminin çözümü veya bir algoritma geliştirme çalışmasına benzerdir. İngilizceden Türkçeye çeviri dil bilgisinde bulunan kurallar sistematik hale getirilerek öğretilmektedir.

Kurs Fiyatı:  340 tl

Kurs ücreti üzerinden; Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencileri, personeli ve birinciderecede yakınlarına 255 TL.

Başlama Tarihi: 30 Eylül 2019 Pazartesi

Toplam 24 Saat

Kurs Yeri: Ziraat Fakültesi Derslik 1

Eğitmen: Dr. Ögr. Üyesi Mehmet Metin Özgüven

Detaylı bilgi için;

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü

Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü

Gülbaharhatun Mahallesi, Behzat Bulvarı,  8.Sokak,No:7/B

60100 TOKAT

togusem@gop.edu.tr

Tlf: (0 356) 212 10 47

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Gülbaharhatun Mahallesi, Behzat Bulvarı, 8.Sokak, No:7/B 60100 TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2019© Tüm Hakları Saklıdır.